www.ssmb.ro/congres

http://www.ssmb.ro/congres/

www.ssmb.ro/congres

Postby Andrei Stefan on Tue Feb 12, 2008 10:27 pm

http://www.ssmb.ro/congres

siteul Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici. daca mai aveti probleme va rog sa le postati aici sau sa dati mail de pe acel site.
TRAINING IS ALL ABOUT SHARING

Image
Andrei Stefan
Adminozaur

Re: www.ssmb.ro/congres

Postby Dr.Tudor.Marian on Wed Jul 01, 2009 10:02 pm

Salut dragi colegi.

Am si eu nevoie de o comfirmare ca am participat la congresul din 23-26 nov 2006 la congresul al X-lea in bucuresti.

Sunt participantul cu numarul 337, Tudor Marian (participant pasiv)... nu imi mai gasesc diploma si am nevoie de o confirmare/adeverinta ca sa atasez la CV.

Numai bine.
Dr.Tudor.Marian
What is a 'forum'? :o

Re: www.ssmb.ro/congres

Postby Anncush on Fri Nov 06, 2009 11:47 am

Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici
10 - 13 decembrie 2009
Bucuresti

Buna!

Echipa SSMB organizeaza ca in fiecare an Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici. Suntem incantati sa te invitam la editia a XIII-a a celui mai vechi congres studentesc din tara!

Indiferent de experienta ta sau domeniul de interes iti pregatim o multime de surprize!
Vei avea ocazia sa iti prezinti lucrarea in fata colegilor tai din toate tara, sa castigi experienta, sa participi la prezentarile celorlalti si la workshopuri!

Printre invitatii nostri sunt numeroase personalitati ale vietii medicale si academice romanesti, dintre care mentionam aici doar cativa: Prof. Dr. Florian Popa, Prof. Dr. Victor Stoica, Prof. Dr. Vasile Astarastoae, Prof. Dr. Ionel Sinescu, Prof. Dr. Streinu Cercel, Prof. Dr. Dan Gheorghe, Prof. Dr. Sorin Oprescu, Dr. Raed Arafat, Dr. Victor Olsavsky.

Vei avea ocazii sa primesti numeroase premii:
Premiul comisiei
Premiul publicului
Poster-quiz

Workshopurile vor fi fie practice, fie dezbateri si vei avea ocazia de a afla mai multe si de a iti exprima ideile. Dintre teme amintim: laparoscopie, cardiologie interventionala, chirurgie robotica, bioetica, stres oxidativ, psiho-alergologie, noduri si suturi, OMS, medicina de urgenta si multe, multe altele.

In fiecare seara va avea loc program social. Asadar congresul va fi o combinatie perfecta de activitati sociale si stiintifice si va fi o experienta frumoasa pentru toti participantii, pasivi sau activi!

Ca urmare nu uita aceste deadlineuri!
Abstracte
15 nov deadline abstracte
18 nov afisarea lucrărilor acceptate
Taxe
activ: fără cazare 85 RON | cu cazare 205 RON
pasiv: fără cazare 105 RON | cu cazare 225 RON
25 nov deadline plata taxei pentru cei care doresc cazare
8 dec deadline plata taxei pentru cei fără cazare

Viziteaza site-ul nostru pentru mai multe informatii!
http://www.ssmb.ro/congres

Te asteptam!
Echipa SSMB

PS: info gasiti si pe Twitter
Anncush
Master of puppets

Return to Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici