Sugestii si probleme aparute

Nu fugim de nemultumiri si acceptam cu drag sfaturi

Re: Sugestii si probleme aparute

Postby zseba on Mon Nov 23, 2009 8:28 pm

Am observat si eu ca nu merge subscribe, si oricum, cum ziceam, ar trebui sa fie mai degraba o optiune default, pe care cel mult sa trebuiasca sa o deselectezi debifand o casuta sau ceva de genul.

In alta ordine de idei, ne amestecam... moderatorii forum cu cei de pe grup? Cred ca ar trebui sa vedem daca sunt si Anca si ceilalti de acord, dar poate e mai bine daca sunt cam aceleasi persoane si colo si colo. Deci sunt unii moderatori de aici care ar fi tentati sa modereze grupul? Eu nu am expertiza de moderare a forumurilor si nici prea mult timp, dar dupa o primire atat de calduroasa, dupa cum observa si Anncush, nu pot ca sa refuz :geek:
zseba
Oh... this is a forum???

Postby Anncush on Tue Nov 24, 2009 12:48 pm

zseba wrote: si oricum, cum ziceam, ar trebui sa fie mai degraba o optiune default, pe care cel mult sa trebuiasca sa o deselectezi debifand o casuta sau ceva de genul.

pai asa ar fi trebuit sa fie in momentul in care setai din UCP optiunea "Notify me upon replies by default" :roll: doar ca nu stiu din ce motive obscure nu functioneaza. cum spuneam, ma depaseste din pacate, e o problema incompatibila cu bruma mea de cunostinte practice :roll:

zseba wrote:In alta ordine de idei, ne amestecam... moderatorii forum cu cei de pe grup? Cred ca ar trebui sa vedem daca sunt si Anca si ceilalti de acord, dar poate e mai bine daca sunt cam aceleasi persoane si colo si colo. Deci sunt unii moderatori de aici care ar fi tentati sa modereze grupul? Eu nu am expertiza de moderare a forumurilor si nici prea mult timp, dar dupa o primire atat de calduroasa, dupa cum observa si Anncush, nu pot ca sa refuz :geek:

well, din partea mea e in regula cu "amestecarea" mozilor/adminilor grupului & forumului, n-am nimic impotriva, daca asta se dovedeste o chestie potential utila :roll: si daca fireste, toata lumea e de acord. atat doar ca asa cum spui tu ca nu ai "expertiza de moderare a forumurilor", nici eu nu am moderat niciodata un grup :lol: cat despre moderarea forumului, nu e mare lucru de facut in principiu, nimic foarte greu in orice caz, mai ales ca tot ce poate fi facut asa, la modul mai grosier (adica nu fineturile tehnice) poate fi invatat usor din tot soiul de tutoriale de pe net. oricum traficul nu e foarte mare pe aici decat arareori, adesea in presesiuni (ceea ce nu e valabil si in privinta grupului, presupun), asa ca nu e o chestie foarte cronofaga, asta ca sa ma leg de problema timpului liber de care mai nimeni nu dispune.

in concluzie, din partea mea e ok. astept parerile celorlalti, ca sa fie o treaba de comun acord daca se pune in aplicare si ca se vedem cum ne organizam, daca ne organizam cumva. asa ca daca se hotaraste ceva in sensul asta dati de veste :)

*bye*
Anncush
Master of puppets

Postby ushin on Fri Nov 27, 2009 8:32 am

ca sa fiu sincera, mie nu prea imi pasa cine modereaza si unde. in afara mutarii unor topicuri ca nu-s la sectiunea potrivita si altele similare, oricine e liber sa spuna orice. :)

cat despre optiunea aia.. nu merge de niciodata. stiu ca la inceput, in anul 1, eu am dat sa primesc atunci cand se raspunde la topic, dar nici atunci nu mergea. :)
i engulf the skies
ushin
Eu pot, eu sunt magician

Postby Anncush on Fri Nov 27, 2009 8:44 pm

ushin wrote:cat despre optiunea aia.. nu merge de niciodata. stiu ca la inceput, in anul 1, eu am dat sa primesc atunci cand se raspunde la topic, dar nici atunci nu mergea. :)

uite, aspectul asta nu il stiam, pana de curand eu nu am incercat sa profit de optiunea "subscribe topic" :?

oricum problema e legata de trimiterea e-mail-urilor, forumul nu mai trimite niciun soi de e-mail (intr-un final apoteotic mi-am dat eu seama ca nici nu prea are cum sa trimita, dar asta e alta discutie), nici macar de confirmare/validare a inregistrarii unui nou cont , presupun ca nici mail de notificare de primire de PM nou si, din acelasi motiv, nu merge nici "subscribe topic" fix pentru ca nu are cum sa fie trimisa notificarea (motiv pentru care o sa si fac optiunea aia sa dispara din nou ca oricum e inutila, cel putin pana se ocupa unul dintre baieti) :? Din pacate, in conditiile astea, eu nu stiu sa fac optiunea de "subscribe topic" sa functioneze :( Pe scurt: Houston, we have a (little) problem...:mrgreen:
Anncush
Master of puppets

Postby DimaGheorghe on Sun Jan 10, 2010 11:35 am

Anca problema mai este si cu reset password ,sunt aceste probleme deoarece ati folosit cea mai noua versiunea de forum PHBB care este un pic buguita lipsesc unele functii .
Die you eretic die die die!
DimaGheorghe
Oh... this is a forum???

Postby barbiedoll25 on Wed Jul 07, 2010 11:47 am

iar au aparut spammeri...
If you can imagine it, you can create it.If you can dream it, you can become it.
barbiedoll25
*Bandita medicinista 100 *

Previous

Return to Sugestii/Reclamatii