zseba wrote: si oricum, cum ziceam, ar trebui sa fie mai degraba o optiune default, pe care cel mult sa trebuiasca sa o deselectezi debifand o casuta sau ceva de genul.
pai asa ar fi trebuit sa fie in momentul in care setai din UCP optiunea "Notify me upon replies by default"

doar ca nu stiu din ce motive obscure nu functioneaza. cum spuneam, ma depaseste din pacate, e o problema incompatibila cu bruma mea de cunostinte practice
zseba wrote:In alta ordine de idei, ne amestecam... moderatorii forum cu cei de pe grup? Cred ca ar trebui sa vedem daca sunt si Anca si ceilalti de acord, dar poate e mai bine daca sunt cam aceleasi persoane si colo si colo. Deci sunt unii moderatori de aici care ar fi tentati sa modereze grupul? Eu nu am expertiza de moderare a forumurilor si nici prea mult timp, dar dupa o primire atat de calduroasa, dupa cum observa si Anncush, nu pot ca sa refuz

well, din partea mea e in regula cu "amestecarea" mozilor/adminilor grupului & forumului, n-am nimic impotriva, daca asta se dovedeste o chestie potential utila

si daca fireste, toata lumea e de acord. atat doar ca asa cum spui tu ca nu ai "expertiza de moderare a forumurilor", nici eu nu am moderat niciodata un grup

cat despre moderarea forumului, nu e mare lucru de facut in principiu, nimic foarte greu in orice caz, mai ales ca tot ce poate fi facut asa, la modul mai grosier (adica nu fineturile tehnice) poate fi invatat usor din tot soiul de tutoriale de pe net. oricum traficul nu e foarte mare pe aici decat arareori, adesea in presesiuni (ceea ce nu e valabil si in privinta grupului, presupun), asa ca nu e o chestie foarte cronofaga, asta ca sa ma leg de problema timpului liber de care mai nimeni nu dispune.
in concluzie, din partea mea e ok. astept parerile celorlalti, ca sa fie o treaba de comun acord daca se pune in aplicare si ca se vedem cum ne organizam, daca ne organizam cumva. asa ca daca se hotaraste ceva in sensul asta dati de veste