Pe vremea mea, adica acu' 3 ani, dr Omer chiar statea cu studentii, iar grupa care a facut cu el era incantata, au invatat manevre, au vazut multe endoscopii & colonoscopii, era de treaba, in fine, era ok per ansamblu. La noi a tinut si un curs (parca) si avea o gandire bine structurata si o logica impecabila, te facea sa intelegi oricat de talamb ai fi fost, motiv pt care il face un asistent recomandabil ca sa zic asa

)
Dr Cuiesdan, ce sa zic, a facut grupa sefei cu ea, ceea ce spune totul

ireprosabila din auzite, exigenta etc
Dr Hanta "blanda"???

) ei bine, colegii mei care au facut cu ea au invatat semio la greu DE FRICA

zau asa. am un coleg care a recuperat niste absente la ea in garda, saracu' si acum e traumatizat

) nimic de spus, face treaba foarte buna, dar numai blanda nu e.
Eu am facut cu dr Gongu Ioana si nu am nimic de reprosat: cand era de hihihi si hahaha era de hihihi si hahaha, iar cand era vorba de treaba, facea treaba. Adica o combinatie echilibrata intre o asistenta univ simpatica, deschisa si dispusa sa te invete. Am invatat toate manevrele la timpul lor, le-am repetat tot anul, ne-a explicat ce era de explicat, am facut "prezentari" de cazuri, am vazut coronarografii, am vazut teste de efort, am vazut cum interpreta Holter-ele (eram pe vremea aia la salon de coronarieni, acum am inteles ca nu mai e la salonul 402), am vazut si colonoscopii, am vazut cred ca de toate pt ca urmaream impreuna evolutia cazurilor din salon. in fine, mie mi-a lasat o impresie buna. recomand
dr Strachinaru, din ce-mi aduc eminte era...hmm... febletea fetelor din grupa lui

glumesc

era foarte ok si chiar explica foarte detaliat fiecare caz studentilor sai, si grupa aia a fost multumita deci.
Dr Dina (?) sau ceva pe-acolo (oricum, e vb despre EL nu despre ea), memoria incepe sa ma lase, era unul dintre cei mai vanati asistenti universitari de-acolo. Eu personal nu l-am vazut "in actiune" dar toata lumea vorbea NUMAI de bine si cred ca nu iese fum fara foc, nu? La curs l-am vazut o data parca si la fel ca si Omer avea totul foarte , dar foarte logic structurat, aproape mnemotehnic

)
Mai erau vreo 2 sau 3 asistente pe vremea mea dar care nu merita mentionate
Secretara e ok dar se cam isterizeaza inutil cu semnatul condicii. Anul trecut cand am avut stagiul de uro in sf ioan am urcat sa o salutam pe fosta noastra asistenta de semio si vazundu-ne asa aglutinati pe coridor secretara tot tipa dupa noi :"voi nu v-ati semnat? semnati-va o data ca iau condicaaaaa!"
Cam asta in linii mari. Bafta