"Curs concis de" .... anul III

Re: "Curs concis de" .... anul III

Postby vio15 on Mon Aug 03, 2009 11:56 am

oare noi astia care trecem acum anul 3 ce materii facem? nu prea cred k facem ce au facut ceilalti, plus virusi si paraziti, nu?
vio15
Scriu, deci exist... nu, zau asa!

Postby ruxy on Tue Aug 04, 2009 1:30 pm

semiologie medicala
anatomie patologica
fiziopatologie
imunologie
igiena
farmacologie
parazitologie
virusologie
N-am nimic, datorez foarte mult, restul il dau saracilor.
ruxy
Oare se termina subiectele de discutie vreodata?

Postby vio15 on Tue Aug 04, 2009 3:53 pm

pai voi ce ati facut in plus?
vio15
Scriu, deci exist... nu, zau asa!

Postby elena on Tue Aug 04, 2009 5:40 pm

pe vremea pe cand eram eu anul 3 (adica acum 2 ani) se studiau urmatoarele trebi:
semiologie medicala
semiologie chirurgicala
anatomie patologica (morfopatologie)
farmacologie
imunologie
fiziopatologie
optional (biochimie clinica, istoria medicinei, anatomie clinica)

virusi si paraziti am facut in anul 2 iar igiena in anul 4.
if you're willing to change the world, let love be your energy
elena
Moderator shmenic

Postby oana13 on Thu Sep 03, 2009 1:36 pm

vroiam sa va intreb despre asistentii de la sf.ioan.toata lumea vorbeste despre dr.omer.am inteles ca este bun insa probabil nu este singurul bun de acolo.puteti sa-mi spuneti ceva si despre dr.strachinaru? sau poate imi recomandati pe altcineva.multumesc.si despre dr.Cuiesdean am auzit de bine si despre baltog dar acum sincer daca poate cineva care a facut acolo sa le faca o mica descriere va raman recunoscatoare. :)
oana13
Oh... this is a forum???

Postby sweetzzinna on Thu Sep 03, 2009 4:32 pm

Dr Omer, nu stiu cat sta cu studentii... deci nu stiu daca se merita
Bun la Sf Ioan este dr Baboi, chiar se ocupa de studenti, stie sa explice.
Dr Cudeisan, stie carte dar e cam dura...
Dr Hanta, e un pic mai blanda

Oricum fiecare asistent e bun in felul lui.
Secretara de la Sf Ioan , Dna Ana e foarte draguta ( paradoxal pt secretarele din Romania)
Bafta, sa ne zici la ce asistent pici.
Dum SP!r0, Sp3R0!
sweetzzinna
*Berry Elfwitch*

Postby Anncush on Thu Sep 03, 2009 5:13 pm

Pe vremea mea, adica acu' 3 ani, dr Omer chiar statea cu studentii, iar grupa care a facut cu el era incantata, au invatat manevre, au vazut multe endoscopii & colonoscopii, era de treaba, in fine, era ok per ansamblu. La noi a tinut si un curs (parca) si avea o gandire bine structurata si o logica impecabila, te facea sa intelegi oricat de talamb ai fi fost, motiv pt care il face un asistent recomandabil ca sa zic asa :))

Dr Cuiesdan, ce sa zic, a facut grupa sefei cu ea, ceea ce spune totul :P ireprosabila din auzite, exigenta etc

Dr Hanta "blanda"??? :)) ei bine, colegii mei care au facut cu ea au invatat semio la greu DE FRICA :twisted: zau asa. am un coleg care a recuperat niste absente la ea in garda, saracu' si acum e traumatizat :)) nimic de spus, face treaba foarte buna, dar numai blanda nu e.

Eu am facut cu dr Gongu Ioana si nu am nimic de reprosat: cand era de hihihi si hahaha era de hihihi si hahaha, iar cand era vorba de treaba, facea treaba. Adica o combinatie echilibrata intre o asistenta univ simpatica, deschisa si dispusa sa te invete. Am invatat toate manevrele la timpul lor, le-am repetat tot anul, ne-a explicat ce era de explicat, am facut "prezentari" de cazuri, am vazut coronarografii, am vazut teste de efort, am vazut cum interpreta Holter-ele (eram pe vremea aia la salon de coronarieni, acum am inteles ca nu mai e la salonul 402), am vazut si colonoscopii, am vazut cred ca de toate pt ca urmaream impreuna evolutia cazurilor din salon. in fine, mie mi-a lasat o impresie buna. recomand *o da*

dr Strachinaru, din ce-mi aduc eminte era...hmm... febletea fetelor din grupa lui :lol: glumesc :P era foarte ok si chiar explica foarte detaliat fiecare caz studentilor sai, si grupa aia a fost multumita deci.

Dr Dina (?) sau ceva pe-acolo (oricum, e vb despre EL nu despre ea), memoria incepe sa ma lase, era unul dintre cei mai vanati asistenti universitari de-acolo. Eu personal nu l-am vazut "in actiune" dar toata lumea vorbea NUMAI de bine si cred ca nu iese fum fara foc, nu? La curs l-am vazut o data parca si la fel ca si Omer avea totul foarte , dar foarte logic structurat, aproape mnemotehnic :))

Mai erau vreo 2 sau 3 asistente pe vremea mea dar care nu merita mentionate :roll:

Secretara e ok dar se cam isterizeaza inutil cu semnatul condicii. Anul trecut cand am avut stagiul de uro in sf ioan am urcat sa o salutam pe fosta noastra asistenta de semio si vazundu-ne asa aglutinati pe coridor secretara tot tipa dupa noi :"voi nu v-ati semnat? semnati-va o data ca iau condicaaaaa!" :mrgreen:

Cam asta in linii mari. Bafta ;)
Anncush
Master of puppets

Postby oana13 on Thu Sep 03, 2009 6:34 pm

multumesc mult Anncush pentru toate cele scrise mai sus.Vom incerca sa vorbim cu secretara.da alta intrebare.am inteles eu gresit sau dr strachinaru nu ar mai preda akolo si ar fi plecat in afara?
stii ceva de asta?
oana13
Oh... this is a forum???

Postby Anncush on Thu Sep 03, 2009 6:42 pm

oana13 wrote:multumesc mult Anncush pentru toate cele scrise mai sus.Vom incerca sa vorbim cu secretara.da alta intrebare.am inteles eu gresit sau dr strachinaru nu ar mai preda akolo si ar fi plecat in afara?
stii ceva de asta?

Pt putin, Oana13!

Despre soarta dr-ului Strachinaru nu prea am habar, sincera sa fiu :mrgreen: Una peste alta, scrisese Elena anul trecut pe-aici pe forum cum ca Dr-ul Strachinaru ar fi plecat din tara cand a facut ea stagiul acolo (asta fiind cred ca acum 2 ani, sper sa nu gresesc). Acum ca s-o fi intors sau nu, nu mai stiu detalii, de fapt de aici am aflat si eu chestia asta, ca altfel sufeltu'. Poate generatiile mai noi care au facut semio la sf Ioan sa stie ceva, in caz ca mai sunt prezenti p-acilea pe forum in timp util sa confirme/ infirme :trilulilu:

Bafta multa si nu uita sa profiti de vacanta care a mai ramas *bye*
Anncush
Master of puppets

Postby oana13 on Thu Sep 03, 2009 6:46 pm

iti multumesc inca o data.iti raman datoare pentru tot.
oana13
Oh... this is a forum???

PreviousNext

Return to Anul III