care spital e mai bun?

ori la bal, ori la spital

Re: care spital e mai bun?

Postby Anncush on Sat Mar 29, 2008 4:48 pm

hmm...la curs la sf ioan si eu am facut cu confa aron (in mare parte, ca asa ne-a onorat cu prezenta si tanti dr cuiesdan si dr dinu si georgescu...etc) , dar examenul l-am dat cu mai marele georgescu...orisicum, tot nimica toata :lol: atat doar ca inainte de exam te atentionau asistentii, mai ales daca erai fata: sa vii cu parul prins, sa nu fi fardata strident, sa vii de preferat in fusta, dar fusta sa fie peste genunchi, unghiile sa fie taiate din carne, sa zambesti frumos si sa nu comentezi la ce zice proful pt ca, nu-i asa, proful are intotdeauna dreptate si face cele mai bune glume :|

la lp eu am facut cu dr ioana gongu de la care chiar am avut ce invata si care mai era si super de treaba. mai erau niste cucoane asistente pe la niste grupe care nu faceau nimic, dar nu stiu cum le chema...aaa, una dintre ele era tanti Dinu.

Bref: chirurgie eu am facut in floreasca si fundeni. ca peste tot, depinde la ce asistenti pici. recomand cu caldura asistentii de la et 2 din floreasca, iar din fundeni pe cei de pe sectia Stancescu. din ambele spitale ai cu adevarat ce invata atata vreme cat vrei sa inveti ceva ;)
Anncush
Master of puppets

Postby Estera on Fri Apr 25, 2008 6:54 pm

ia spuneti-mi ceva de SUUB..ce ati facut pe acolo si cum a fost?
"nu merita sa te sinucizi deoarece o faci intotdeauna prea tarziu"... dar cum ramane cu " niciodata nu e prea tarziu?"
Estera
Oh... this is a forum???

Postby mihaela86 on Wed Sep 03, 2008 1:32 pm

cel mai bine se face chirurgie la coltea.am facut si eu acolo anul trecut si stiu.semio la universitar nu e bine deloc,crede-ma.
mihaela86
What is a 'forum'? :o

Postby Anncush on Sat Sep 06, 2008 4:45 pm

mihaela86 wrote:cel mai bine se face chirurgie la coltea.

nu neg faptul ca se face chiru bine in coltea, insa e greu de spus daca se face cel mai bine. este o exprimare usor exagerata si care poate induce in eroare. la urma urmei nu cred ca ai facut stagii de chiru in toate spitalele universitare ca sa poti trage o concluzie de genul asta. nimeni nu poate. :roll: o minima obiectivitate si cantarire a termenilor de comparatie n-ar strica, mai ales in cazurile in care e evident ca nu le poti stii pe toate (ca aici).

reactia mea apare pt ca stiu, din pacate, cazuri de studenti care s-au dus la coltea, atat la medicala cat si la chiru, ca la pomul laudat insa pt ei nu s-au confirmat zvonurile "de bine". deasemenea stiu si studenti care chiar au facut carte, sa zic asa, la coltea. renumele pana la urma nu face spitalul cum nici haina nu il face pe om.

ceea ce vreau eu sa subliniez este ca in orice spital, la orice stagiu, exista si parti bune si parti rele, exista asistenti care se ocupa de studenti si asistenti care fug la propriu de ei. si exista si pareri subiective. ceea ce mie mi se pare ok poate altuia nu i se pare ok si asa mai departe. ca sa poti spune despre ceva ca este bun trebuie sa incerci acel lucru, insa ca sa il si compari apoi cu altceva, trebuie sa incerci toate celelalte "altceva-"uri care intra in comparatie pentru a fi indrepatatit sa cataloghezi ca fiind "cel mai bun" fara sa gresesti si, cu toate astea, concluzia va fi corecta, poate, numai pt tine personal.
Anncush
Master of puppets

Postby Yarine on Sat Jun 06, 2009 11:40 pm

Cum se face Semio la Pantelimon? de fapt, se face ceva ?...ca nu am auzit lucruri foarte bune si incurajatoare :(
Yarine
What is a 'forum'? :o

Postby sweetzzinna on Sun Jun 07, 2009 8:30 am

Anncush wrote:
Estera wrote:am auzit bine :D noi nu mai facem chirurg in 3..facem in 4 si 5. si materii din 4 si 5 le facem in an 3 :D nu cred k o sa ne lase sa stam degeaba in an 3..sau se aduna mai multe kestii in 4...

:shock:
mah copile, tu esti sigura?
astia ori rad de voi, ori isi bat joc de voi.una din doua
cum doamne iarta-ma sa faci materii de an 4-5 in anul 3 cand atunci abia-abia inveti cum se face o anamneza si un examen clinic? serios acum. parerea mea este ca e imposibil. si nici nu cred ca se pot aduna mai multe stagii in anul 4 pt ca sunt suficiente, crede-ma.
incet, incet, se intoarce totu' cu fundu-n sus :|

in anul 1 ne-au introdus marketing, si nu am facut info,
in anul 2 ne-au scos virusi+paraziti, si am facut info din 1 an...
in anul 3 ne-au semio chir, si facem virusi+paraziti...
si tot asa
Dum SP!r0, Sp3R0!
sweetzzinna
*Berry Elfwitch*

Postby ruxy on Sun Jun 07, 2009 9:55 am

Yarine wrote:Cum se face Semio la Pantelimon? de fapt, se face ceva ?...ca nu am auzit lucruri foarte bune si incurajatoare :(

eu am inteles ca s-au mai schimbat lucrurile pe acolo si ca daca te preocupi ai ce invata. e foarte adevarat ca nu e problema cu absentele ca la sf ioan sau coltea
N-am nimic, datorez foarte mult, restul il dau saracilor.
ruxy
Oare se termina subiectele de discutie vreodata?

Postby Anncush on Sun Jun 07, 2009 9:57 am

@sweetzz: daa...intre timp m-am lamurit si eu. postarea citata de tine era haaaat din februarie 2008 adica de acu'un an jumate', cand inca nu se stia mare lucru despre ce si cum si mai ales noi astia mai marii deja trecuti de preclinic pierdusem contactul cu noile schimbari. una peste alta tot mi se pare mai ok asa cum am prins eu, adica in anul 3 ambele semiologii (chir si medicala). sunt curioasa in continuare cum vi le mai aranjeaza si sunt curioasa si care li s-a parut avantajul in modificrile facute. in fine, deja intrebari retorice. ideea e ca m-am lamurit, multumesc oricum :D
Anncush
Master of puppets

Postby ushin on Sun Jun 07, 2009 11:51 am

si anncu, esti OFF-TOPIC :D
am facut MULTA bacteriologie (which sucks). adica oricat ti-ar placea, e groooaaaznic de mult. :) sunt chestii interesante, dar sunt ft usor de confundat/uitat/incurcat. :) marketing e fix degeaba, dar profu` ar putea sa le dea lectii celorlalti profi (a se citi: vlad) despre cum sa isi structureze cursurile. :) informatica medicala e FIX degeaba, doar ca sa te mai chinuiesti cu un cacat. si oricum nu conteaza cata informatica stii, faci niste aberatii. si nu conteaza daca faci bine, conteaza sa intre in "statisticile" dlui profesor. e FIX degeaba *I rull* . (si nu, nu sunt intr-o stare negativa, asta e adevarul). :)
Post Off-topic: sper ca ti-am nimerit culoarea

noi am picat la coltea.. si sper sa avem si un asist bun si sa fie toate bune. :) mai are un avantaj coltea: e aproape =))
i engulf the skies
ushin
Eu pot, eu sunt magician

Postby Anncush on Sun Jun 07, 2009 6:59 pm

ushin wrote:si anncu, esti OFF-TOPIC :D
am facut MULTA bacteriologie (which sucks). adica oricat ti-ar placea, e groooaaaznic de mult. :) sunt chestii interesante, dar sunt ft usor de confundat/uitat/incurcat. :) marketing e fix degeaba, dar profu` ar putea sa le dea lectii celorlalti profi (a se citi: vlad) despre cum sa isi structureze cursurile. :) informatica medicala e FIX degeaba, doar ca sa te mai chinuiesti cu un cacat. si oricum nu conteaza cata informatica stii, faci niste aberatii. si nu conteaza daca faci bine, conteaza sa intre in "statisticile" dlui profesor. e FIX degeaba *I rull* . (si nu, nu sunt intr-o stare negativa, asta e adevarul). :)
Post Off-topic: sper ca ti-am nimerit culoarea

noi am picat la coltea.. si sper sa avem si un asist bun si sa fie toate bune. :) mai are un avantaj coltea: e aproape =))

raman in continuare OT: stai mai nitel, ca si io am facut bacteriologie fix ca voi, nu ma lua asa tare :D . si am facut cu MIP si NU, nu mi-a placut bacteriologia, multumita? :))plus ca am avut bonus pe langa un an de bacteriologie si un semestru de paraziti si alt semestru de virusologie...si da, toate in anul 2. si daca tot e vorba de confesiuni si catharsis emotional spontan, ei bine, eu am facut 2 ( deci DOI) ani de info medicala cu mr Spircu, asta asa ca sa ma plang si eu de ceva si a fost intr-adevar fix degeaba. eu vorbeam strict de ambele semiologii in acelasi an si de repercursiunile asupra programei anilor viitori in clinica. cat de bine o fi asa cum v-au aranjat voua programa ramane de vazut, are si avantaje si dezavantaje...si....si gata ca nu vreau sa para discutia asta ca fiind un soi de conflict intre generatii ori vreo incercare de stabilire a celor mai chinuite/oropsite generatii mediciniste ca nu o mai scoatem la capat :lol:

si nu, nu mi-ai nimerit nuanta dar chiar nu conteaza :D codul secret al nuantei ramane intre noi, nu mai spui nimanui : 80BFBF :trilulilu:

ca lumea Coltea daca nimeresti asist pe masura renumelui, bafta multa ;)

si tin pumnii si in stresiunea ce va sa vina :D
Anncush
Master of puppets

PreviousNext

Return to Spitale, Rezidentiat, MedJobs