mihaela86 wrote:cel mai bine se face chirurgie la coltea.
nu neg faptul ca se face chiru bine in coltea, insa e greu de spus daca se face
cel mai bine. este o exprimare usor exagerata si care poate induce in eroare. la urma urmei nu cred ca ai facut stagii de chiru in toate spitalele universitare ca sa poti trage o concluzie de genul asta. nimeni nu poate.

o minima obiectivitate si cantarire a termenilor de comparatie n-ar strica, mai ales in cazurile in care e evident ca nu le poti stii pe toate (ca aici).
reactia mea apare pt ca stiu, din pacate, cazuri de studenti care s-au dus la coltea, atat la medicala cat si la chiru, ca la pomul laudat insa pt ei nu s-au confirmat zvonurile "de bine". deasemenea stiu si studenti care chiar au facut carte, sa zic asa, la coltea. renumele pana la urma nu face spitalul cum nici haina nu il face pe om.
ceea ce vreau eu sa subliniez este ca in orice spital, la orice stagiu, exista si parti bune si parti rele, exista asistenti care se ocupa de studenti si asistenti care fug la propriu de ei. si exista si pareri subiective. ceea ce mie mi se pare ok poate altuia nu i se pare ok si asa mai departe. ca sa poti spune despre ceva ca este bun trebuie sa incerci acel lucru, insa ca sa il si compari apoi cu altceva, trebuie sa incerci toate celelalte "altceva-"uri care intra in comparatie pentru a fi indrepatatit sa cataloghezi ca fiind "cel mai bun" fara sa gresesti si, cu toate astea, concluzia va fi corecta, poate, numai pt tine personal.